Nord Norsk Mesterskap 2014

FinnsneskkFinnsnes Karateklubb biter fra seg i Nord Norsk Mesterskap! NNM er et flott mesterskap for den nordligste regionen i landet. Turneringen har kommet seg virkelig opp på bena igjen etter at den ble ristet liv i for noen år siden. Norges nordligste Shinkyokushin var godt representert ved årets NNM, men hvordan ble de plassert?

Finnsnes Karateklubb har mange nye spennende utøvere på gang. Alle som er innenfor klubbdrift vet hvordan dette kommer litt i bølger iform av f.eks generasjonsskifter. NNM fungerer genialt som et regionalt springbrett ut til resten av Norge. Når man får høstet erfaring og blir sikker på at dette vil man satse på, ja da kan man gjøre turene lengre i inn i mot tyngre stevner. Jevn og langsiktig jobbing har gitt resultater i Finnsnes..

Finnsnes karateklubb har kommet hjem fra NNM i Alta med 6 gull, 2 sølv og 2 bronser! Se full resultatliste HER

FinnsnesNNM2014