Shinkyokushin Norge 2014-15

FKKSRundt om i klubbene er det oppstart og faste rammer som gjelder, de fleste klubber har hatt sommervirksomhet men da på friere basis enn vanlig. Årets sesong er allerede spekket med aktiviteter, og følger opp spissingen av Kyokushin i Norge. Med sommerleiren friskt i minne er motivasjonen på topp, og årets sesong innehar ny klubb i NKO, turneringer, samlinger med celebert besøk og leire..!

Vi går rett på sesongen og den er like om hjørnet!

Vi starter med å fortelle at Fredrikstad Karateklubb Shinkyokushin starter opp 4. september!

FKKSEt tilskudd i NKO er altså denne nye klubben som er den eneste fullkontakt Karateklubben i Østfold! Klubben er som sagt ny oppstartet og har sitt første opptak NÅ i september. Trenere i klubben er i full “omvending” til Kyokushin Karate, siden hovedtyngden ligger på tradisjonell Karatetrening m.m. Sammen med region øst har man jobben siden i vår med å sette ting på plass, så det skulle la seg gjøre å komme igang til denne høsten. Ringerike Karateklubb står sentralt i sammenarbeidet, og kommer også til å være der på selve oppstarten.

TORSDAG 4.SEPTEMBER. Klubben er innmeldt i NKF, trener på gymsalen på Nabbetorp skole. DU skal bli kjent med Fredrikstad klubben, trenere og utøvere og informasjon…

Neste runde går i Bergen hvor Kyokushin Challenge Kumite arrangeres 13. september. Dette er et kampseminar som foregår i Laksevåghallen, og målet er å bli bedre innen konkurranse fight. Bergens området har en bra tetthet av Kyokushin klubber, og er kjent for knall bra kompetanse. Det skal også nevnes av Bergen med sine respektive klubber har noe som andre kan lære av, og det er det brede tilbudet innen konkurranse.

Affischen_SO_2014-211x300Neste stikk går i Sverige, og dette blir en knallstart på sesongen! Swedish Open arrangeres og Norge er med. Her har det vært jobbing for å gjenskape det man gjorde i Danish Open  2013. Her samlet man utøvere fra forskjellige organisasjoner i Norge og konkurrerte. En av de tingene man ønsker å oppnå er at man på sikt kan få stevner i Norge hvor Sverige og Danmark kommer på besøk. -det er allerede etablert men på senior siden har Norge mye å gå på med å søke ut.

 

Fight helg 09 179 - KopiHøstleier på Finnsnes

3-5 oktober er det klart for høstleir på Finnsnes, hvor tema skal være kamp. Dette skal også fungere som oppkjøring for de i nord siden NNM avholdes i Alta 1.November 2014. Finnsnes Karateklubb står sentralt sammen med Tromsø SoKyokushin i mye av det som skjer i nord Norge. -men for all del det er mange som holder trykket oppe, men det har vært Finnsnes og Tromsø som har blåst litt liv i NNM og turneringer etter at det hadde ligger brakk noen år, og begge plasser er det lett å komme seg til. Det ryktes at HØSTLEIREN på Finnsnes skal bli en årlig begivenhet, som sikrer miljøet oppdatering og besøk av andre Karatekas. Husk å følge med på klubbens FB side https://www.facebook.com/finnsneskarate  MER info om leire kommer..!

11 oktober er det British Open. Her skal man ikke se bort i fra at NKO nok en gang sender utøvere, noe som har blitt gjort de 5 siste år. Men toppen i British er hard, så her må utøvere være i rute om det skal være aktuelt.

shihancollins25-25 oktober er det Shihan Howard Collins i Norge, og nok en gang er det Fana KK som arrangerer. Dette har blitt tradisjon, og Shihan Collins er jevnlig på besøk i klubben. Shihans Collins sin erfaring er unik, og denne kapasitet er det svært få som kan måle seg med i verden. Shihan Collins er også en av de få som har bodd med Sosai Oyama og levet hans livstil, og dette alene setter Shihan Collins i en klasse for seg.

Les mer om Shihan Howard Collins :

http://www.shihancollins.com/

 

Old Masters Kyokushin Cup 29. November 2014

Old_Masters - Kopi (2)

Sist år arrangerte Ringerike KK denne eventen og det var for at man hadde en anelse om at dette var en gruppe som falt utenfor det vanlige tilbudet. En annen ting var det at man hadde erfart at Norge er eneste land som ikke har noe i denne retningen altså en “Old Masters” turnering.”  Med tredve navn på blokka fikk man et luksus problem, det ble to herreklasser og en dameklasse som ble avholdt til stor begeistring!

Ved å sette opp to herreklasser fikk man en klasse hvor man kåret vinner og kjørte Cup til en vant, mens den andre klassen gikk man pool system så alle fikk to kamper. Pool var det også for damene. Dette ble en utrolig barrière for mange å bryte, og det å få et skikkelig kick i godt voksen alder gjør noe med en….!

Vi er klar for neste runde, og i år ser man for seg å ha en kaffe og treningssamling kun for Old Masters litt tidligere på året som en tja “oppkjøring” eller hva en velger å kalle det.

2015 Wintercamp Tromsø

Dette har blitt en årlig begivenhet som har vokst og vokst, både i antall deltagere og klubber og organisasjoner. Dette er den leiren som er bredest representert pr dags dato i Norge, og når det nærmer seg nyåret blir en passende dato staket ut.

2014Mushin_Mushin Challenge 2015 – 10 års jubileum!

Dette var en klubbstevne som etterhvert utviklet seg til å bli noe som virkelig klargjorde utøvere til de forskjellige arenaene. Med evnen til å tilpasse, kombinert med en målsetting om å “mette alle munner” har dette blitt noe eget. Her kan man debutere og få mer kamp tid på en gang enn et år i Norge, her kan man konkurrere med alt av beskyttelse til internasjonal standard.

 

Dette er litt som dukker opp, i tillegg er det flere samlinger på gang og kort sagt mer av alt!