Sommerleir Tromsø 2014

Tradisjon tro varter også i år Tromsø Karateklubb opp med selebert besøk på årets sommerleir i Tromsø…

.

.

Kyokushin Midnight Sun Summer Camp 2014. Den årlige sommerleiren i Tromsø er på plass, og som alltid er det en fullpakket sommerleir som er på plakaten.

Tromsø har sterke tradisjoner som Kyokushin klubb, og et av flaggskipene som klubben produserer er den årlige sommerleiren. Det er ikke få leire klubben har bak seg. og er faktisk den klubben som først innviterte Japanske instruktører til Norge på Kyokushin sommerleir.

Tromsø har jevnlig Japanske instruktører på plass, og skal man drive med Kyokushin Karate så er dette en viktig byggesten, nettopp for å få det fra kjernen og for å beholde BUDO kulturen som blir utvannet i et normalt treningsmiljø.

Klikk poster for mer info!