Fighting lørdag på Ringerike

 Scroll ned for bilder..

Med minimalt av planlegging, men med et sterkt ønske trommet man sammen en aldri så liten lørdags samling på Ringerike 8 September. Tidsmessig var det også "riktig" i forhold til den hyppigheten man ønsker å ha på denne type aktiviter. Årets Kick-off var 3-5 August, Horten var neste ut med samling den 25 August, og nå var det Ringerike sin tur til å ha sin runde.

Det var meget god spredning på de seks klubbene som hadde satt av degen, fra Tromsø i nord til Arendal kk i sør, Fana kk i vest og Horten, Færder og Ringerike på østlandet. Og dette gjør det utrolig artig for de som møtes! Samlingens karakter var (som de fleste ganger) "løs i snippen" og med bruk av hverandre som hovedfokus. Det ble mye , og menes det mye sparring på de to øktene som var satt opp denne formiddagen. Det eneste man gjorde i låste rammer, var teknisk oppvarming som inneholdt noen tema som var ønsket på forhånd.

 

Beskrivelse: C:\Users\Steffen\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\FrontPageTempDir\2447b5cc.JPG

 

 

Beskrivelse: C:\Users\Steffen\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\FrontPageTempDir\f49c6f7d.JPG

Alle klubber har "dialekter"

Det blir alltid et særpreg fra hver klubb som avspeiler seg i kampbildet. Entet det er taktikk eller tekniske måter å løse tiing på.-og sånn skal det selvsagt være, for det er jo noe av sjarmen! Når man møtes så mange klubber er det utrolig givende å få testet ut hva de andre har , og ikke minst hva har "jeg"?! Og det blir hodebry så det holder å omstille seg ift hva man møter. En kan jo selvsagt dundre i veg med sitt egent, men som lørdagen viste så var alle svært så villige på å plukke opp av hverandre, så hodet fikk kjørt seg på lik linje med resten!

 

 

 

"Løs i snippen, løs i kroppen"

En løs ramme blir bevisstgjort så man føler seg avslappet på denne type samlinger. Skal man dra på seg "kampfjeset" og spille ingen tegn til smerte type setting, så blir det krampaktig og folk knyter seg opp. Avslappet, men ikke slapp! Dèt er forskjellen. Første økt fikk tidsramme 1,5 time, og det blir som sagt mange runder, med sparring. Teknikk var nøkkelord, styrke tar man når det virkelig gjelder. En times pause med litt sosialisering og drikke/mat var alt som skulle til, før gjengen stillte klare på nytt.

 

Beskrivelse: C:\Users\Steffen\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\FrontPageTempDir\f8079c0e.JPG

 

 

Beskrivelse: C:\Users\Steffen\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\FrontPageTempDir\cc70b457.JPG

Coaching og en til en oppfølging.

Siste settet gikk, og sparringen tok sin rolle igjen. Det ble oppfordret til at utøvere gjerne kom med ønsker til motstander/partner om tekniske utfordringer man f.eks slet litt mere med.Da fikk man tettet igjen noen av de hullene som hadde blitt avdekket i bl.a første økt. Vider ble det også kjørt litt en til en coaching fra de som har vært med i gamet lengre. Dette er viktig fordi man er forskjellig mentalt og fysisk, og skal man tre en felles stil neover alle vil flere falle utenfor sin fulle kapasitet.

Siste økt skar avsted, og man merket fort hva man hadde drevet på med! Slitne joda, men ikke knekt og det var jo etter planen! En rarsk oppsummering blir som det ble sagt på lørdag : vi gjør dette igjen! Og det hadde man ikke følt for å si om man ikke hadde det bra!

 

OSU og takk til alle som droppet det fine været ute!

.

www.haukis.com