18 Mars 2012

  4th IKK Open photos  and  4th IKK Open photos 2

 Videos click results..

Johan Olav Kjørstad - Shin Norway

 

Tom Silver - IFK BKK

VS

Første fight for Johan så var det Fransk motstand som stod på matten. Dette ble en arbeidsseier som viste Johans fysiske egenskaper ikke minst. Og det skulle vise seg at en god "oppvarming" var på sin plass når det ble klart at Tom Silver var neste..

Som dere leser av merittene så er ikke Tom hvem som helst. -men det trodde Johan! Johan følger Tom Silver som en skygge og bruker sin dyriske kodisjon og stryktålighet til å presse den lang mer rutinerte englskmannen. Forlenging må til, og det samme skjer igjen - og alle vet at Johan ligger langt under Tom på vekten og vil vinne om det går til vekt..to dommere "dømmer vekt" og tre dømmer Tom Silver. Dette er så nære det kan komme, men sånn er det bare. Tom på sin side gir tydelig beskjed at han er mektig imponert over denne unge norske ukjente fighteren.

2002 Sarnen Cup Cadet Knockdown Switzerland - 1st Place 
2002 Regional Knockdown Novice H/W - 3rd Place 
2002 British Open Novice Knockdown Championships H/W- 1st Place (fastest KO)
2003 Regional Knockdown Novice H/W- 3rd Place 
2003 England vs. Wales Knockdown - 1st Place 
2003 Spanish Open Knockdown Championships H/W- 3rd Place    
2003 British Team Clicker Champships- 3rd Place
2004 British Open Knockdown Championships H/W- Quarter Finals
2004 British Team Clicker Championships- 2nd Place
2005 French Open Knockdown Championships H/W- 3rd Place 
2005 Regional Knockdown H/W - 3rd Place 
2005 3rd IFK World Tournament - London - Last 8
2006 England vs. Wales Knockdown - Runners Up 
2006 IFK Australian Open Knockdown Chamionships - 2nd Place
2008 British Knockdown Championships H/W - 1st Place
2009 Dutch Shinkyokushin Open Knockdown - 2nd Place HW

 

Tina Johansen - Shin Norway

 

Emma Markwell IFK BKK

VS

 

Emma Markwell og Tina Johansen har faktisk hilst på hverandre før. Og det var i Dutch Open 2012 i midt februar. Kampen denne gangen fikk naturlig nok likhetstrekk,og disse jentene er meget jevne fysisk og her teknisk stiler som gir god fight.

Da går det som det pleier ved slike anledninger, da blir det forlenginger. Og det ble det denne gangen, og det holdt ikke med en her ble det to. Og husk her er det ingen puse som det norske regelverket har, så her er det 5 min i strekk.

Rutinen til Emma tar dette til slutt, men begge er da dyktig slitne og det er alltid en god følelse når en har vært på matta. Det er ikke forventet av vi skal ha utøvere opp over dette nivået, men det viser seg nå ved flere tilfeller at det har vi!

 1.pl. British Open 2008

 3.pl. All Kyokushin World Open Tournament 2009

 2. pl. Spanish Open 2009

 2.pl. IKK Open 2009

 2.pl. British Open 2009

 2.pl. British Open 2010

 2.pl. Diamond Cup 2011

 1.pl. IKK Open 2011

 2.pl. Dutch Open 2012

 

Regjerende IKK OPen mester i mellomvekt , Even Mannsåker skulle forsvare fjorårets bragd. Verdt å merke seg nå er at Even bor i Sverige og trener under Uppsala Kyokushin, Ringerikes Svenske søsterklubb. Uppsala kan sine saker og det viste seg i årets turnering når hele tre fighters var fra Uppsala i semifialen. En av dem var Mannsåker, som da var på veg til å jobbe inn seier etter seier.

Etter fire kamper for dagen var mestern blitt dobbel mester og det er bare å gratulere, i år som i fjor! Og om vi er heldige så får vi dele pokalen med Uppsala og Sverige litt i denne runden!

Vi, Norge og Ringerike kk må få takke Sempai Torbjørn Helmfrid og Uppsala som har tatt vare på Tina og Johan denne helgen - og for at Uppsala er de menneskene de faktisk er.

Osu!


 

The 2011 event was a big hit,and fighters from Sweden, Belgium, England and more fought throught the tournament. Even Mansaker from Norway did also attend,and the experience from the tournament was very good. Thetournament had many divisions, which means that you can participate regardless of level, age and grade. This is a unique offering that anyone who is interested in developing new fighters should take. The site is also very good, and this gives a total package that will give positive effects for all involved. And from this point of view there will be Norwegians fighter in 2012 also..

Open knockdown tournament open to all styles and organisations, times poster rules to follow, for any information please contact

Paul Sarginson 01303 256053 07768126171  paul.sarginson@virgin.net

A great competition with fighters from all over Europe taking part, all we want is to provide a fair fight and great

entertainment all fighters welcome. lots of spectators needed OSU 

For updates an info : 4th IKK Open

 

Picture Source and more pictures from 2011 here

 

www.haukis.com