2 ganger Tromsø på èn uke!

 

Sist søndag var det besøk fra Tromsø Karateklubb med Sensei Øystein Valanes,og denne torsdagen kunne ikke Ernst Pedersen være dårligere og stillte på trening i Hønefoss!

Det er utrolig inspirerende at disse initiativen blir gjort,og det er alltid ekstra stas når det kommer andre utøvere innom treningen.

Torsdagen trening på to timer var av den fysiske slaget,og hadde som nøkkel fys-øvelser som man ikke kunne lage rutine i,samt noen overaskelser i variasjon,lengde og utførelse.

Ernst er,som flere har fått med seg, stevneaktiv internasjonalt og sammen med fighters fra Ringerike og Horten har det blitt betydelige opptredender på den internasjolale arena.

Rkk takker Ernst for besøket!

Les og Tromsø og Rkk Danish Open 2011

 

 

Kumite samling 27 november

tekst og bilder følger..

Uten noe mer om og men ble det en samling fra fire forskjellige klubber denne søndagen i Rkk`s Dojo.Ekstra stas var det nok med langveis fra besøk i form av Sensei Øystein Valanes i fra Tromsø!

Eller så var det bra oppmøte fra Rkk,og fra Færder kom det krigerske folk, samt god rutine fra Horten/Oslo.

Det å komme sammen et tyvetalls sparringslystne å sparre etter enhvers eget ønske er unikt,og meget fruktbart. For det er flere som er med uten at de ser for seg konkuransse som sparring relateres mye til. Her er det rom for å skreddersy sitt opplegg etter eget ønske ala teknisk lett, frekvens, hardt, mengde/lange runder, låste oppgaver osv. Og her kjøres det fra 2 in høyfrekvens til 15 minuttere med systematisk jobbing og graderings lignende lang og tung/vond fysisk.

Variasjonen er muligens det aller morsomste! Det er ganske mange typer og stiler som gir den omstillingen en trenger for å utvikle seg. I tillegg får man igjen for den friheten som man har hatt til å bli den man vil, ikke at man blir tvangssatt i en stil eller system som en trener mener at jo den her skal alle gjøre! En fast base er greit,men så må personens fysike forutsetninger og hodet avgjøre resten.

 

Veiledning om man ønsker dette,får man også selvsagt. Og om det er gode tips i en pause eller ledende sparring,eller ren coaching ja så får man det en ønsker. Og det er litt av settingen - muligheter ingen begrensninger.

Og dette er også settingen som gjør at man har det seriøst morsomt. -ja det er seriøst,men det skal være gøy også. Og skulle man ha en dårlig dag så er det også muligheter for å f.eks holde mitts eller puter til den som ønsker dette.

 

To timer kan virke lenge,men klokken gikk fort,og når siste fight for dagen gikk var det rundt 2 timer og 15 min siden start. Søndagen er også en meget fin dag å trene på. Her kommer man ikke halsende hjem etter jobb og skole med middagen langt oppe i halsen,eller uten middag for den saks skyld.

Så takk til gjengen som møtte idag,og de andre søndagene. -og er DU i nærheten av Hønefoss på en søndag kom INN i varmen,her er alle like gale!

 

Osu!

bilder....

Torhild og Sensei Øystein Where are the third Amigo?! Trond,Kenny og Vilde -rolig før stormen!

 

Knut og Svein Olaf mellom slagene

Ronny og Johan

www.haukis.com