Pre EM samling!

-Region Øst Nko-

I Horten KK Dojo fredag 9.april var det klart for nok en runde med samlinger knyttet opp til EM,og men tanke på at det nå kun er en uke igjen satte man opp intesiteten i forbredelsene for så og si siste gang..

Det har vært flere av denne type samlinger denne terminen,hvor man muligens ikke lager en enorm "greie" ut av det,men at klubbene kommer på regelmessige besøk til hverandre. Ja dette er vel mer en selvfølge tenker man naturlig nok,men disse treffene har langt mer dybde enn "kun" de som skal til EM. Her kommer også Dojo-fighter`n til sin rett,og det samme gjør det for de eller den som uforpliktende har lyst på litt ekstra kamptrening.

 

Jentene er godt representert!

 

Robin og Ronny i sparring

Dette er for mange helt utenkelig,og her isolerer de aller fleste den lille gruppen som skal på de gitte stevnet. Dette gjøres for at man ikke skal få "vannet ut" de utvalgte. Vel dette er for mange det enkleste,men vet man hva man driver med så er dette selvsagt fullt mulig å kombinere med enda større gevinst.

 

Den sosiale faktoren er høy i dette selskapet! -og skal man komme noe sted uansett hvor høy målsettingen måtte være,så er dette et must. Et godt miljø trekker en opp når man f.eks etter (under)en lang hard oppkjøring trenger man motivasjon. Dagens økt bestod av lett teknisk sparring,start trening (hvor man trener på 1.kontakt) og så litt lett sparring igjen. Alt gled unna på drøyt 1,5 time.

Ole Chr og Svein Olaf

 

Vegard i aksjon!

 

Neste og siste samling blir førstkommende søndag på Ringerike,slik det har vært de siste søndagene. Knallbra gjeng med et kanonhumør!

Osu!

 

www.haukis.com

Hit Counter