Tromsø 2011 -Arctic Camp!

 

 

Ref og bilder fra fredag!

Ref fra søndag og sammendrag!

Bilder Tromsø 2011

 

Defence against "a 3 legged fighter"

Lørdagen har bydd på tre økter,og det har vært en hard dag i Dojo`n til Tromsø! Første og andre økt gikk på drilling ift avstander,"eie"mellomrommet,lage forsvarslinjer og bevegelse defensivt. Denne drillingen gjorde så angriper måtte tråkle seg igjennom veloverveide teknikker (som var godt timet!) får å nå sine mål. Med andre ord man måtte virkelig slite for uttellingen!

Dette kostet naturlig mye,men gruppen holdt bra tempo og var godt fokusert på teknisk jobbing.

 

En godt plasert mae geri.

 

Men den andre øktet inneholdt også en fysisk del...her fikk man bryne seg på nye øvelser som var av den art at det nyttet ikke å falle tilbake på noen form for rutine! Her ble "dyreriket" presentert,og dette var blod slit uansett hvordan man prøvde å løse dette! En ny type intervall trening var også på plass,og her var meget god gutsing!

Siste økt var dedikert til sparring,og det ble det! Mange,mange flotte runder ble kjørt imellom utøverene som ivaretok teknikken som man ønsket. Flere begynte nå også å merke kjøret,og man tok i bruk en variant som ivaretok de kondisjonelle forskjellende som det alltid vil være i en stor gruppe. Enden på den visa var at alle var like slitne når det var ferdig.

Guard test og hvordan man egentlig reagerer!

Knallbra jobbet fra alle og enhver! Etter siste økt var det tid for badstue før det stod mat på timeplanen. Knallgod mat ble fortært på coyote maner og da var verden perfekt...!

Osu!

Siste økt i morgen...

 

Hit Counter

www.haukis.com