Mushin Challenge VI

-Hammerfall-

Klikk offisiell Mushin Poster for å bli kjent med Dag Frognes,grafiker for tegneserier i Norge over flere år.

 

Med 3,5 timer non-stop fullkontakt fighting fordelt på utøvere fra 5 klubber i 31 kamper føyer den 6.utgaven av Mushin Challenge mesterlig inn i kvalitetsrekken. Over 10 stykker av dagens kjempende har internasjonal erfaring,og er erfarne i sine respektive klasser som setter nivå i perspektiv.

 

I forkant av denne turneringen har det blitt viet mye tid på utspekulert matching for å gi utøvere noe helt speiellt utbytte som de ikke kan hente i noen annen turnering i Norge. Fra to til fire kamper hver hvor hver kamp min bestod av 2 x 2 min tilsier det også at her høster man mye kamptid! Dette er et nøkkelord ift utvikling.

 

 

Robin med kne mot Johan

 

Martin og Ronny henter ut det siste i forlengelsen!

Med tre variasjoner,eller muligheter til klasser ift bekyttelse gir det også store løft for utøvere som deltar. En kan faktisk se hvordan flere tilpasser seg sin "nye" hverdag når de velger f.eks å gå uten hansker. Teknisk sett jobber alle ut fra fullkontakt reglementet som vil si internasjonalt reglement ift teknikker. Men man ivaretar for all del sikkerheten,og med 5 års statistikk (nå 6 år) er det ingen tvil om at dette er måten å gjøre det på for å "mette alle munner"

"jeg var egentlig helt kjørt etter den første kampen..."

Med flere kamper bygger man også på rutinen på å prestere bra flere ganger i løpet av en og samme dag. Samtidig kommer den steinharde mentale jobbingen man MÅ gjøre med seg selv når man faktisk er kjørt og har vondt -men allikevel skal gå en kamp eller to til for den saks skyld! Her kommer også hvordan man lærer seg å bli taktisk ift om man har fått noen harde smeller i de tidligere fighter.

 

Robin larsen Færder kk vs Christer Karlsen Finsnes kk gikk en av de hardeste kampene idag!

Tøffere fighter-jo lengere man kommer.

Svein A Rkk og Christoffer Horten kk delte alt det de hadde med hverandre!

 

Taktisk sett ble mange av kampene satt opp på den måten at man fikk tøffere motstand jo lengere ut på dagen det gikk. Og fra å ha en noe mer moderat og kontolllert 1.kamp ble det hele snudd på hodet i neste kamp,som utvilsomt gjorde at folk måtte grave dypt i "sekken" for å stå distansen ut. Dette gjorde også sitt til at flere presterte over evne,nettopp fordi man ble presset til det. Renheten i kampene var også et tema som kom opp ettersom kampene gikk,og uten at det minket noe som helst på isposene! Dette er lang mer enn hva andre kan prestere,hvor det "hører med" at man skal sitte halvparten av treninga på benken pga sleivtreff.

" det er alltid en fare for forlenging"

Etter skjønn dukket det også opp forlenginger,noe som alltid er en psykisk utfordring såvel som en fysisk en. De tøffeste oppgjørene fikk opp til to forlenginger,som bygger enda mer rutine og tøffhet. Her var det helt klart at det var flere som brøt barrierer i dag! Og det sier seg selv at når man har såpass mange godt meriterte fighters i samme turnering,så er det gode forutsetninger for gode kamper på alle måter.

 

Ole Chr Horten vs Thomas Hansen Rkk i en sterk og krevende kamp

Mushin Challenge - konseptet vokser.

Litt for litt puttes hvert år nye brikker på plass ift Mushin Challenge. Det er et hovedfokus som MC oveholder som kjærneverdien i hele opplegget,og det er utøveren. Uten utøveren,deltageren,fighteren finnes det ingen grunnlag for å avholde noe som helst! Derfor skal det til en hver tid tilrettelegges for utøveren som har sin jobb : å prestere. legger man forholdene til rette, får man optimale forhold å prestere under. Dette på lik linje med at f.eks fotballbanen er godt vedlikeholdt eller at det faktisk er snø i bakken når utforløpet skal gå. Dette er noe man har fått sett og erfart mye internasjonalt,og sett med norske øyene blir man nesten satt ut av den "behandlingen" man får når man kommer ut til disse arrangement som verdsetter stort at fighters ofrer seg.

Mushin Challenge tilbyr utøvere stevnedeltakese,gratis frukt hele stevnedagen og bankett for 100,- om man vil slå på stortrommen legg på 150,- for en Mushin Challenge T-shirt. Da er man oppe i 250,- som er 440,- mindre en et NM hvor man da i tillegg må kjøpe seg frukt om man vil ha det. Nei man sammenligner ikke NM og Mushin Challenge,men man sammenligner viljen til å gjøre noe for utøverene.

OSU!

Til Finnsnes kk -Christer Karlsen, Horten kk,Færder kk - Robin Larsen,Oslo, Rkk og alle som ellers birdo med enn hva det enn måtte være!

..mer kommer,bilder osv.

Hit Counter

www.haukis.com